Nick Smans

Nick Smans

 

GZ-psycholoog BIG
EMDR-therapeut

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag
BIG-nummer: 39930506125
[javascript protected email address]

Over mij

In 2016 ben ik begonnen als psycholoog en sindsdien heb ik verschillende banen gehad in de (S)GGZ. Ik heb gewerkt bij Reinier van Arkel (Den Bosch), PSYTREC (Weert), en Vincent van Gogh (Venlo). Tijdens mijn GZ-opleiding van 2020-2021 heb ik op verschillende plekken gewerkt en met verschillende doelgroepen. De grootste affiniteit heb ik met EMDR en hiermee ben ik ook terug te zien in het programma 'Geraldine en de vrouwen', op RTL4 en Videoland (een aanrader als je meer wilt weten over Posttraumatische Stressstoornis). Naast mijn baan als GZ-psycholoog bij het traumacentrum van PSYTREC, heb ik sinds 2022 ook besloten om meer voor mijzelf te gaan werken, en wel binnen praktijk Focus. Voor meer informatie zie mijn kwaliteitsstatuut.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat mensen meer potentie hebben dan ze zelf denken. Als je deze potentie inziet, ontstaat er iets krachtigs. Dan stijg je boven je klachten en jezelf uit. Ik krijg er energie van om de gids te zijn in dit proces en help jou graag hierin.

Werkstijl

De belangrijkste eigenschappen voor een goede behandeling vind ik verbinding, transparantie en samenwerking. Ik zal dan ook volledig mezelf zijn en nodig je uit hetzelfde te doen.

Ik ben lid van: