Welkom

op de website van Focus, praktijk voor psychologische hulpverlening. De praktijk is gevestigd in de wijk Reeshof te Tilburg. Wij verlenen psychologische zorg voor volwassenen vanaf 18 jaar binnen de Generalistische Basis GGZ.

Onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, en vallen onder de basisverzekering (houd rekening met uw eigen risico, zie vergoedingen). Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is een verwijzing van uw huisarts nodig.
 

Op dit moment nemen wij helaas geen nieuwe cliënten aan vanwege te hoog opgelopen wachttijd (9-8-2022).
Zodra wij weer ruimte hebben, zullen we dit op deze pagina aangeven.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). 

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van 23 september t/m 7 oktober 2022

 

Specialisatie binnen praktijk Focus:

 

Oncologie Team Gezondheidscentrum Forum
Wij geven specialistische psychosociale begeleiding bij het omgaan met de gevolgen van kanker (en chronische ziekten). Samen met de huisarts, gespecialiseerde fysiotherapeut, ergotherapeut en diëtist werken we binnen ons gezondheidscentrum aan optimale zorg voor oncologische patiënten. Neem gerust contact op voor meer informatie.                            


        

 

            
 
                     

                                   

 
© 2022 Websites & Zo